Vi ønsker innspill fra næringslivet og andre aktører i Innlandet!

Innlandet Venstre ønsker innspill fra næringsdrivende i Innlandet og oppfordrer til å melde inn utfordringene din bedrift/sektor/organisasjon opplever i den økonomiske situasjonen vi er i nå, og forslag til hvordan det kan løses. Send inn ditt/deres innspill her (Undersøkelsen er anonym, men det er mulig å legge igjen navn og kontakt informasjon dersom det er ønskelig og for at vi skulle ha dialog med deg og din bedrift/organisasjon/sektor): Send inn ditt innspill her!

Innspillene bruker vi til å spille inn til vår stortingsrepresentant for Innlandet, Ketil Kjenseth, og til stortingsgruppa vår samt våre folk i regjering.

Sammen skal vi komme oss igjennom dette og reise oss!

Ingjerd Thon Hagaseth som er 1. vara til Stortinget for Venstre får ukentlig inn masse innspill fra næringsdrivende i Innlandet og dette spiller vi inn til storting og regjering. Her kan du lese hennes oppfordring til næringslivet om å komme med innspill til Avisa Valdres.

Ingjerd Thon Hagaseth
Ingjerd Thon Hagaseth. Foto: Cathrine Dokken

Også sekretær i Innlandet Venstre og kommunestyrerepresentant i Åsnes kommune, Kristian Botten Pedersen, har vært i avisa og bedt næringslivet om å komme med direkte innspill til politikerne. Les oppfordringen til Kristian i iSolør her.

Profilbilde FB
Kristian Botten Pedersen. Foto: Eskild Vika Amundsen