Frihetselskende Ida vil på stortinget for Nordland

– Det gir ekstra energi å vite at velgerne jeg stiller til valg for kan få ekstra mye igjen for stemmen sin. Hver eneste stemme blir avgjørende for om vi kommer oss over den hersens sperregrensa eller ikke.

Ida er ihuga Venstredame, trebarnsmor og frihetselskende Bodøværing. Nå vil hun inn på Stortinget for å snakke Nordlands sak.

– Jeg kjemper om plassen på Stortinget med politikere som synes mer opptatt av å svartmale og skylde på andre, enn av å samarbeide for å få noe til. De jeg konkurrerer med vil bremse det grønne skiftet, reversere viktige reformer og kutte navlestrengen vår til Europa. Det motiverer at jeg kan ta plassen i stedet!

Venstre, miljøpartiet med næringsvett

– Vi skal redde klima. Det klarer vi ikke kun med den gode vilje. Vi må sørge for at det lønner seg å kutte utslipp. Når markedet blir motoren i det grønne skiftet, går det raskere enn vi aner. Nordland har flust av muligheter i omstillingen, og vi er avhengige av grønne jobber og noe å leve av i framtida.

Finn ut mer om venstres miljø og klimapolitikk her!

Rusreformen må gjennomføres

– De som sliter med rus må få hjelp, ikke straff. All kunnskap vi har om ruspolitikken viser oss at straff skader. Da kan vi ikke fortsette med det. Vi må få et nytt stortingsflertall som vil gjennomføre rusreformen.

Ida Gudding Johnsen og Anja Johansen. 1. og 2. kandidat til Stortinget for Nordland Venstre

Les mer om vår videre kamp for rusreform her!

Det viktigste vi kan satse på er kunnskap

– Vi må bort fra A4 tankegangen, det er på tide å gi mer frihet til elevene. Alle elver skal ha rett til kvalifiserte lærere. Flere må fullføre videregående, og kunne ta relevant og interessant utdanning. Vi har oppskriften, og vil gjerne få gjennomføre politikken vår. Fordi det skaper frihet og muligheter for alle.

Les mer om hvordan vi vil reformere VGS her!

Noen fakta om Ida:

   • Førstekandidat til Stortinget for Nordland og Venstre
   • Tre barn, samboer, dieselbil (enn så lenge) og elsykkel
   • Jobber i PBL (Private Barnehagers Landsforbund)
   • Drømmer om å spille i band igjen
   • Drikker helst øl
   • Sitter i bystyret i Bodø
   • Cand. polit. fra Universitetet i Bergen

Hør Ida snakke om ambisjonene for Nord-Norge

 

Følg Ida i sosiale medier

Facebook: fb.com/idajohnsa

Instagram: @idajohnsa

Twitter: @idajohnsa