Oslo Venstre søker frivilligkoordinator i valgkampen

Foto: Grünerløkka Venstre

Er du personen vi leter etter?

Oslo Venstre søker etter en frivilligkoordinator i valgkampen. Stillingen er i utgangspunktet et deltidsengasjement i 50%, men stillingsprosent kan tilpasses søkers arbeidskapasitet. Engasjementet gjelder til og med 13. september 2021. Søknadsfrist er 13. august, og det tas sikte på tiltredelse så snart som mulig.

Frivilligkoordinatorens hovedoppgave vil være å ringe og koordinere frivillige som skal gå på dørbank og stå på stands, og følge opp de aktivitetene som initieres fra Oslo Venstre sentralt. I tillegg vil det være noe forefallende arbeid på kontoret.

Arbeidstiden vil hovedsakelig være ettermiddag og kveld, men med mulighet for en viss fleksibilitet. Noe helgearbeid må påregnes.

Vi kan tilby et spennende, lærerikt og dynamisk arbeidsmiljø i en kort og intensiv valgkamp.

For spørsmål, kontakt sekretariatsleder i Oslo Venstre, Boye Bjerkholt, på telefon 934 12 869.

Kortfattet søknad og CV sendes til [email protected].

Søknadsfrist for stillingen er 13. august.