Medlemsmøte på Teglen torsdag 15. september kl 18.30

Førnøyde delegater fra Asker Venstre, Steinar Bleken

Hvem skal representere Asker Venstre ved kommunevalget til neste år og hva skal vi gå til valg på? Velkommen til et av Askers praktbygg Teglen, rett ved Spikkestadbanens endestasjon for å møte toppkandidater og diskutere politiske satsninger for 2023-2027.

Det er et år igjen til kommunevalget, og da er det viktig å stille godt forberedt. Vi skal velge våre toppkandidater, samt beskrive Askers utfordringer og muligheter i vårt partiprogram for 2023-2027. Nominasjons- og programkomiteen vil vise hvor langt de er kommet så langt, og gi medlemmene mulighet til å komme med innspill og å stille spørsmål.

 

Tidsplan

18.30 Dørene åpnes, lett servering, hils på andre medlemmer og/eller styret

19.00 Nominasjonskomiteen v/Jostein Tellnes oppdaterer oss på arbeidet og gir toppkandidatene mulighet til å presentere seg selv.

19.50 Programkomiteen v/Elisabeth Holter-Schøyen presenterer førsteutkast. Diskusjon og innspill.

20.30 Info om politiske møter denne høsten

21.00 Slutt for i kveld

 

Endelig valg av kandidater på Venstres liste skjer på nominasjonsmøte torsdag 3. november.

Vil du gjerne være med å påvirke endelig valg av Asker Venstres kandidater og partiprogram, men er ikke medlem? Venstre har ikke store organisasjoner i ryggen som de store partiene og medlemmer utgjør en stor del av grunnlaget for at Venstre får mer gjennomslagskraft. For å ha stemmerett på nominasjonsmøter må man ha vært medlem i 14 dager før møtet avholdes.

Meld meg inn.

 

Slik kan du komme deg til Teglen

  • tast inn adressen C.A. Johansens plass 1, 3430 Spikkestad i navigasjonssystemet til bilen og la bilen gjøre resten
  • ta Spikkestad-banen til endestasjonen Spikkestad og gå 2 minutter mot teglsteinsbygget foran deg

 

Har du spørsmål om møtet, kan du kontakte oss.

 

Litt om Teglen – Spikkestad kirke og kultursenter

Et bygg hvor du kan føle deg velkommen om du er troende eller ikke. Bygget er tegnet av blant annet Einar Dahle Arkitekter, som var å se i en av de første sesongene av Arkitektens hjem på NRK. Fasaden i tegl har gitt bygget kallenavnet. Innvendig går det for det meste i betong, men bygget fremstår åpent og lyst og ble belønnet med Betongprisen i 2019 for anvendelse av betong på en estetisk og teknisk fremragende måte.