VENSTRE VIL HA JACOB HANDEGARD PÅ TOPP I KRISTIANSAND

Nominasjonskomiteen i Kristiansand Venstre foreslår Jacob Haugmoen Handegard på topp på Venstres liste til kommunevalget i 2023. Nominasjonskomiteen foreslår videre at kun førstekandidaten kumuleres.

 

Foto: Mona Hauglid

Jacob har bred erfaring fra politikk og organisasjonslivet, og har markert seg som fylkespolitiker med et brennende engasjement for levekår og for landsdelen. Som leder av Kristiansand Venstre har Jacob også klart å samle og bygge lokallaget og bidratt til at Venstre i Kristiansand har en synlig og trygg profil.

– Kristiansand står foran noen enorme muligheter i tiden som kommer. Etter en periode hvor politikken har vært preget av omkamper og tapte muligheter, må vi skape mer forutsigbarhet. Ikke fordi vi skal gjøre ting som før, men fordi klimautfordringene og utenforskapet i kommunen vår krever langsiktig arbeid, ikke lettvinte løsninger

 

Nominasjonskomiteen er glade for at Jacob ønsker å lede Venstre- laget i kommunevalget 2023. Med seg på laget foreslås følgende:

 

 

Foto: Phillip Kaspersen

Christine Alveberg som andrekandidat: Christine har markert seg som en sterk by- og miljøpolitiker i inneværende periode i Kristiansand bystyre. Hun er faglig sterk, og har en imponerende evne til å finne løsninger som bidrar til stabilitet og forutsigbarhet og samtidig synliggjøre Venstres politikk.

 

 

 

 

Foto: Phillip Kaspersen

Petter Benestad som tredjekandidat: Petter er en av Kristiansand Venstres mest synlige og markerte politiker. Hans engasjement for kultur har vært avgjørende for gjennomføringen av flere av de store kulturprosjektene i Kristiansand, og har markert seg som en kreativ og løsningsorientert politiker.

 

 

 

Foto: Trym Braathen

Ragnhild Wennberg som fjerdekandidat: Ragnhild er ny til bystyrepolitikken, men har lang erfaring fra helsefrivilligheten og sett mye av utfordringene med velferdssystemet. Ragnhild har et ekte og brennende engasjement som vi trenger mer av i Kristiansand.

 

 

 

 

Videre foreslås:

5: Iselin Bøge Rom

6: Frode Bjørgo

7: Caroline Wergeland Lofthus

8: Roger Fromreide

9: Morten Leuch Elieson

10: Kathrine Næss Hald

Nominasjonskomiteen har hatt en utfordrende, men inspirerende jobb med å sette opp forslag til liste. Det har vært mange gode kandidater å velge mellom. Det tar vi som tegn på at mange opplever Venstre som et viktig parti som utgjør en forskjell i politikken. Med laget som presenteres her, er vi i nominasjonskomiteen trygge på at Venstre vil kunne nå ut til mange velgere.

Fullstendig liste ligger vedlagt:

Listeforslag Kristiansand Venstre

Du kan også lese CVene til topp 4 her:

CVer – Toppkandidater

Med vennlig hilsen nominasjonskomiteen ved:

Emma Lind (leder), Torunn Sandvand og Jan Eide.