Bli med å velge Asker Venstres kandidater til kommunestyret 2023-2027

Elisabeth Holter-Schøyen og Tobias Bremnes, Foto: Lars Peter Østrem

Det er mindre enn et år til kommunestyrevalget. Asker Venstres nominasjonskomite har snakket med mange flinke folk og satt sammen en liste med kandidater. Møt opp på nominasjonsmøte og få samtidig høre litt om hvordan det er å være gründer i Asker fra en som har førstehånds erfaring med det. Venstres generalsekretær Fredrik O. Carstens kommer også og sier noen velvalgte ord om det å velge ut kandidater til valg.

Asker Venstres nominasjonsmøte

Tid: Torsdag 27. oktober kl 19.00

Sted: Viken Space, Drengsrudhagen 6, 1385 Asker

 

Alle medlemmer i Asker Venstre har stemmerett ved nominasjonsmøtet. Medlemsrettigheter oppnås når kontingent er betalt, jf. Asker Venstres vedtekter § 2. Det er anledning til å følge møtet som tilhører, men av plasshensyn ber vi observatører gi beskjed i forkant til sekretariatet: [email protected]

Møtebok med sakspapirer

Nominasjonskomiteens innstilling til liste for kommunevalget 2023

 

Praktiske opplysninger

Dersom du har endringsforslag til listen ber vi om at både leder og motkandidat varsles om dette i god tid før møtedato. Det regnes som god skikk å gi beskjed på forhånd, slik at både kandidaten som blir utfordret, og de som skal velge, er forberedt på dette.

Vi understreker at det er en demokratisk rettighet å komme med benkeforslag, og at det er ingenting i vedtektene som forhindrer noen i å fremme benkeforslag på selve møtet.

Det vil dessverre ikke være mulig å delta digitalt.