Nytt styre i Ullensaker Venstre

Thorbjørn Merkesdal ble valgt som ny leder i Ullensaker Venstre under årsmøtet torsdag 26. Januar. Thorbjørn får med seg mange flinke folk som ønsker å bidra til at Ullensaker blir et enda bedre sted å bo og leve i. For å styrke ressursene i styret i lokallaget ble det i år valgt to nestledere.

Thorbjørn Merkesdal innstilt som ny leder av Ullensaker Venstre.

Ny leder av Ullensaker Venstre: Thorbjørn Merkesdal.

Thorbjørn ble valgt som leder av Ullensaker Venstre av et enstemmig årsmøtet. Thorbjørn har vært aktiv i Ullensaker Venstre siden 2008, og sitter i dag i kommunestyret i Ullensaker Kommune.

Stein Vegar Leidal ble valgt som politisk nestleder.

Stein Vegar ble enstemmig valgt som ny politisk nestleder. Han er også medlem i kontrollutvalget, og er 1. vara til kommunestyret. Stein Vegar har mange år bak seg i Ullensaker, og har blant annet kjempet for Jessheimmarka, og Jødahlsmåsan.

Mirnesa Balagic ble valgt som organisatorisk nestleder.

Mirnesa ble valgt som organisatorisk nestleder av et enstemmig årsmøte. Hun har vært aktiv i Venstre i litt over 4 år, og har masse erfaring med organisatorisk virksomhet.

Øvrige styremedlemmer:

Roger Axelsson, vært medlem i Venstre siden 1996, og han er opptatt av at enhver skal få mulighet til å utnytte sine evner og talenter, og at politikken skal fjerne hindringene, men også lage sikkerhetsnettet slik at man kan prøve igjen om man ikke lykkes første gang.

Mariann Ekkeren Væring har vært medlem i Venstre siden 2010, og aktiv i Ullensaker siden 2020. Hun brenner for et godt kollektivtilbud og skoletilbud.

Stefan Sørlie Oure har vært medlem i Venstre siden 2017, og aktiv i Ullensaker siden 2020. Han brenner også for et godt kollektivtilbud. Et godt kollektivtilbud gir store muligheter, både for innbyggerne, men også mulige innflyttere.

Carlos Alexandre Sequeira ble valgt som varamedlem til styret av et enstemmig årsmøtet. Han er ganske ny i norsk politikk. Opprinnelig kommer han fra Portugal og har masse erfaring å bidra med. Carlos er i dag Ullensaker Venstres representant i arbeidet med barnehagebehovsplan og har rollen som kasserer i Ullensaker Venstre.