Disse kan du stemme på i lokalvalget i Halden

Foto: Halden Venstre

Heidi Raude topper laget sammen med Pål R. Gule og Malin Moe. Les mer om lista her.

Mandag 20. mars hadde Halden Venstre sitt nominasjons- og programmøte. Både valglista og valgprogram for lokalvalget ble vedtatt.

Toppkandidaten Heidi

Heidi Raude har vært engasjert i Halden Venstre i flere år, både som fast representant i hovedutvalg for teknisk, plan, klima, miljø og landbruk, men også i hovedutvalget for helse. Det siste året har hun også møtt i kommunestyret. Heidi er programsjef for Det norske blåseensemble, og kommer fra i Oslo, hvor hun blant annet studerte musikk og matematikk. Nå står Heidi på førsteplassen til Halden Venstres liste for lokalvalget i høst.

Jeg tror Halden har bruk for et grønt sentrumsalternativ som Venstre. Vi vil verne naturen og dele på godene, men også arbeide for en levende by.

Det sier en engasjert Heidi Raude.

Forhåndsstem fra 10. august

Valgdagen faller i år på mandag 11. september, men forhåndsstemming åpner allerede 10. august. I Halden har det vært mulig å stemme på forhånd på Servicesenteret.

Ikke alene på lista

Med seg på topplaget, har hun Pål Gule og Malin Moe. Pål har bakgrunn fra forsvaret, og flyttet til byen for noen år siden fra Tjøme. Malin er til vanlig skoleleder og har arbeidet som lærer. Hun er født og oppvokst i Halden. Heidi Raude fortsetter:

Vi vil ta Halden framover. Jeg gleder meg til å stille til valg for Venstre i Halden. Med meg har jeg masse engasjerte folk!

I tillegg er det en rekke andre dyktige folk å stemme på til lokalvalget i høst; alt fra forskere til barsjefer, til studenter. Se lista for kandidatene du kan stemme på. De tre første kandidatene er kumulerte.

1 Heidi Raude
2 Pål Gule
3 Malin Moe
4 Bahareh Letnes
5 Joakim Karlsen
6 Mikael Brun
7 Elisabeth Bruhaug
8 Reidar Abelsen
9 Bjørn Ragnar Hødal
10 Tetyana Stang Lund
11 Terje Vidar Høvik
12 Frode Tennebø
13 Sverre Magnus Heidenberg
14 Chris Sposato
15 Elisabeth Johansen Egeberg
16 Per Raymond Andreas Vastveit
17 Ellen Helene Bertelsen
18 Arnstein Hjelde
19 Inger Olsen
20 Klaus Henning Jaeger
21 Anders Kanten

 

Kontaktinformasjon for Heidi: 

E-post: [email protected]
Telefonnummer: 416 13 209