Nytt styre i Lillesand Venstre

Foto: Tobias Strædet Jacobsen

På årsmøte i Lillesand Venstre ble det gjennomført valg på nytt styre i lokallaget. Jørgen Klafstad ble gjenvalgt som lokallagsleder og Tone Vareberg valgt som ny nestleder for to år. I tillegg ble Jens Jensenius, Kristine Vestøl, Nora Rønnevig og Emil Evnum valgt inn i styret, som ble utvidet med ett medlem til totalt 6 medlemmer. Vedtektene ble også vedtatt revidert med mindre endringer.

– Venstre har vært igjennom et spesielt og krevende fjorår. Nå har vi fått på plass et nytt styre som er svært kompetent og motivert for å ta Venstre og Lillesand framover og som vil sikre nødvendig kontinuitet og synlighet på politiske saker, sier Jørgen Klafstad. – Venstre er et moderne parti som opplagt har som mål å favne flere. En viktig oppgave blir å engasjere og involvere medlemmene og flere unge for å kunne styrke partiet i det videre arbeidet. Vår stortingsrepresentant Ingvild Wetrhus Thorsvik er også en svært god kandidat til å bli gjenvalgt fra Agder neste år. Det skal vi sammen med fylkesstyre og våre nabokommuner jobbe målrettet med, sier Klafstad.

Hva vil Venstre prioritere i inneværende periode

  • Barn, unge, skole og utdanning. Fordi kunnskap, læring og tidlig innsats skal sikre alle, uavhengig av bakgrunn, like muligheter og frihet til å forme sin egen framtid.
  • Et åpent og levende bysentrum med grønne lunger, et mangfoldig tilbud og kulturelle møteplasser. Fordi vi lokalt tar ansvar for grønn omstilling, og å utvikle byen vår til et inkluderende og godt sted å leve og være, med respekt for Lillesands identitet.
  • Næringsliv, innovasjon og initiativ som gir nye jobber, vekst og økt verdiskaping. Fordi verdier må skapes før de kan deles.
  • Forutsigbarhet i helse- og omsorgstjenestene med en inkluderende eldrepolitikk. Fordi våre innbyggere skal vite hvem og hvilke tjenester som møter dem, og med frihet og selvbestemmelse aktivt kunne delta og bidra i samfunnet