Kandidatpresentasjoner til Stortingsvalget 2025

Her vil vi legge ut videopresentasjoner av alle kandidater som vil være med å kjempe om førsteplassen på Stortingsvalglistene 2025 i Hedmark og Oppland. Videoen kan være på inntil 5 minutter og vil bli publisert i den rekkefølgen vi mottar videoene. Tips til hvordan videoen kan utformes, finner du nederst på siden. Det viktigste er budskapet, ikke produksjonen. Denne siden er bare synlig for medlemmer i Innlandet Venstre. Den vil være aktiv helt fram til nominasjonsmøtet den 7. september. Kandidatene kan selvsagt bruke presentasjonene av seg selv i andre kanaler og fora.

Forslag til emner å snakke om:

  • Gjør rede for 1-2 saker du mener blir de viktigste i valgkampen.
  • Hvorfor bør Innlandet Venstre velge deg som en av toppkandidatene?
  • Hvordan skal Innlandet Venstre få en kandidat på Stortinget ved årets valg?

 

 

 

Introduksjonsvideoer – manual

Videoen eller link sendes til [email protected]. Dersom du lurer på hvordan, så ta kontakt.