Venstre vurderer sykehus på Sundland

I DT kunne vi nylig lese om huseier Knut Sørbye som fryktet at hans verneverdige hus ville måtte rives dersom Drammen sykehus får utvide på dagens tomt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Drammen Venstre mener dette viser hvor problematisk en sykehusutbygging ved dagens tomt i Drammen kan bli. Som eneste parti fremmer Drammen Venstre en alternativ plan. En utbygging av nytt sykehus på Sundland.
På Sundland er det mer enn nok plass samt mulighet for en egen jernbanestasjon tilknyttet sykehuset. Sykehuset vil her fungere som en motor for byutvikling av hele området samt bidra til en positiv byutvikling for hele Drammen.
Vi vil paralellt evaluere mulighetene ved nåværende Drammen Sykehus, men vil altså at det fremmes en evalueringsplan for etablering av sykehuset på Sundland.
I tillegg til en rekke byutviklings og miljøfordeler ved å legge sykehuset til Sundland vil man også få fordelen ved at sykehuset i Drammen kan drives i sin nåværende form uten å plages av byggearbeider under hele byggeperioden. Sier leder for Drammen Venstre Ståle Sørensenn
Han mener også det er alarmerende dersom byhistoriker Jo Sellæg faktisk foreslår å rive bevaringsverdige hus. Det kan her synes som han overser den autoritet han har som fagperson og skaper unødvendig frustrasjon blant huseiere.

For ytterligere informasjon kontakt Ståle Sørensen tlf. 91790779

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**