Sykehus på Sundland nærmere en realitet

Med Drammen Venstre som drivkraft konsentrerer nå Drammen kommune seg om Sundland som tomt for et fremtidig sykehus i byen. Kommunen har satt av penger til å utrede tomtealternativer, samt for å påvirke beslutningstagere i Oslo

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Det har tatt over ett år, men nå står det politiske miljøet i Drammen samlet om Sundland som beste sykehustomt i kommunen. Det ble etterhvert tydelig at dagens tomt er for liten, og med Vestre Vikens uttalelse om at sykehuset bør ligge i eller bynært Drammen, så seiler Sundland opp som vårt beste alternativ.

Sykehus Sundland

Foto: Sven Erik Røed

Drammen Venstre har jobbet med fagpersoner for å visualisere mulighetene på Sundland. Alt arbeidet er nå gitt i gave til Drammen kommune (modell overrekkes ordfører Tore Opdal Hansen på bildet). Det ligger nå i deres hender å vise at Drammen er konkurransedyktig som vertskommune. Vi i Venstre fortsetter det politiske arbeidet med argumentasjon og kontaktbygging, for å sørge for at Drammen ikke glemmes i prosessen som foregår. Rune Håndlykken er vår kontaktperson i arbeidet med sykehus, og vi legger ikke dette arbeidet ned, før spaden settes i jorda her eller et annet sted.

Les mer:
Tema: Nytt områdesykehus i Buskerud

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**