Årsmøte for 2009 i Bodø Venstre

Torsdag 21.januar 2010 kl 18-21 blir det årsmøte i Bodø Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Møtet blir 21. januar 2010 kl. 18 i våre nye lokaler i Storgata 30 (inngang fra Havnegata).

Stortingsvalget fikk prege 2009, med både opp- og nedturer. Gallupene var lenge på vår side og 9% oppslutning virket lenge å være sannsynlig, noe som ville gitt en historisk opptur for Venstre. Det elendige valgresultatet kom dermed både som en overraskelse og som en fryktelig nedtur på oss alle. Det var desto mer gledelig å oppleve at vi i Bodø Venstre fikk en medlemsvekst på 20% i etterkant av valget, og flere av de nye medlemmene har begynt å dukke opp på styremøtene.

Men nå har vi atter vendt fokuset mot lokalpolitikken og vi tenker bl.a. å gjøre 2010 til kollektiv-året i Bodø Venstre. Det er flere grunner til det, for det første har vi en kollektiv-andel på fattige 4% i byen vår, for det andre vil det i løpet av våren / sommeren være en høringsrunde rundt den nye kollektivplanen som vil være avgjørende for kollektivtilbudet i Nordland i lang tid framover. For det tredje sitter Venstre med fylkesråden for samferdsel. Dette gir oss en unik mulighet til å påvirke i en positiv retning.

Jeg oppfordrer derfor hver enkelt av dere å tenke gjennom hva som kan gi byen vår dette løftet, f.eks. lavere billettpriser, bedre buss-skur, bedre materiell, rushtidsavgift, parkeringsrestriksjoner, bedret lokaltog-tilbud eller andre ting. Eller kanskje du bare savner et rutetilbud mellom ditt hjem og din arbeidsplass.

Men 2010 skal selvfølgelig handle om mer enn det, og lokallaget vårt er en ypperlig arena for lokalpolitikk. Vår bystyrerepresentant Terje Cruickshank er flink til å ta med seg våre innspill og vedtak i bystyret, så bli ikke overrasket om dine innspill får konkrete følger i byen vår. Eller i resten av den store kommunen vi tross alt er.

PROGRAM FOR ÅRSMØTET
Før vi går i gang med selve årsmøtet vil det bli innledning om kollektivtrafikk i Bodø og Nordland. Og det vil bli enkel, men hjemmelaget servering under møtet.

SAKSLISTE
1/10 Konstituering – valg av møteleder og møtesekretær
2/10 Årsmelding 2009 (deles ut i møtet)
3/10 Regnskap 2009 (deles ut i møtet)
4/10 Fastsettelse av kontingent for 2011
5/10 Valg av styremedlemmer og leder
6/10 Planer for 2010
7/10 Valg av tre representanter til årsmøte i Nordland Venstre
8/10 Politiske uttalelser

Da vil jeg til slutt på vegne av styret ønske alle hjertelig velkommen til årsmøtet!

Vennlig hilsen
Jostein Toftebakk
Leder, Bodø Venstre

E-post: [email protected]
Tlf 411 48 051

Venstre_i_sentrum

For tidligere årsmøter se:
Årsmøte 2008
Årsmøte 2007

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**