Stem på Sidsel Lombardo

Sidsel Lombardo står som nr. 13 på Larvik Venstre sin valgliste. Hun er 53 år og bor på Østre Halsen, Tjølling. Hennes hjertesak er miljøvern.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Sidsel Lombardo

Foto: Tone M. A.

Hvorfor skal folk stemme Venstre?
Jeg brenner for at vi tar miljøet mer på alvor, også i vår praktiske hverdag her til lands. Videre at offentlig ansatte “får tilbake” tiden de skal bruke på sin egentlige jobb (rense bort tidstyver). Da er Venstre det beste partiet, når en leser programmene.

Slik beskriver Sidsel Lombardo seg selv:
Gift, 3 store barn. Helsearbeider, ansatt på sykehuset. Jeg arbeider også noe privat ved siden av, men problem at også det private feltet er gjennomregulert og vanskelig tilgjengelig uten diverse offentlige tilskudd. Interessert i fagpolitikk.
Liker å synge i kor, og være i naturen.

Hvordan bør Larvik se ut i 2020?
Penere gater en del steder. Ikke høy og tett bebyggelse i indre havn, men mer variert innhold der enn idag, med båthavn.Unngå å tette igjen bydeler helt (blant annet for parkeringens skyld).

Du er turistguide for en dag i Larvik, hva ville du viste frem?

Hammerdalen, Tollerodden og byens vannkant. Gon, Malmøya, koller rundt Farris, kysten og “perlene” i Brunlanes. Ula og turene omkring, Eftang. Bøkeskogen i mai. Salsås.

Hvilken film vil du helst se på Bølgen?
Melankolia

Våre kandidater
Frem mot valget kommer alle våre kandidater til å bli presentert på hjemmeside.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**