Stem på Karin S. Frøyd

Karin S. Frøyd står som nr. 28 på Larvik Venstre sin valgliste. Hun er 61 år og bor på Syrrist, Tjodalyng. Gode oppvekstvilkår for barn og unge er sak nr. 1 for Karin Frøyd. – De svakeste blant oss må også få nødvendig omsorg og støtte. Miljøhensynet er viktig i alle saker!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Karin - halvfigur

Foto: Line Loholt

Hvorfor skal folk stemme Venstre?
Hvis du mener at mennesker er viktigere enn systemer og at samfunnet utvikles gjennom å satse på menneskene, da skal du velge Venstre.

Vi setter folk først! Venstre står på egne bein og er uavhengig av særinteresser. Vi legger særlig vekt på gode oppvekstvilkår for barn/unge. Vi er det grønne partiet som gjør alt for å skåne natur og miljø i alt vi foretar oss.

Småbedriftene er basisen for et rikt og mangfoldig næringsliv i kommunen. Disse må gis gode rammevilkår og her spiller selvfølgelig det offentlige en stor rolle mht visse økonomiske støtteordninger/tilrettelegging og reduksjon av skjemavelde/byråkrati. De store velferdsutfordringene skal løses ved at ressurser fra institusjonene frigjøres til hjemmebasert omsorg. Samtidig må logopedi, ergoterapi og fysioterapi styrkes. Venstre er partiet med det brennende hjerte!

Slik beskriver Karin S. Frøyd seg selv:
Jeg har vært opptatt av samfunnsspørsmål og politikk siden gymnastiden og ble med i Unge Venstre i Sandefjord og noen år seinere i Tjølling Venstre. Egentlig har jeg vært opptatt av det som rører seg i tiden mht. samfunnsspørsmål og sport helt tilbake til 10-årsalderen. Glemmer aldri den dagen min far og jeg som hørte radiosending fra OL i Squaw Valley (USA) da Knut Johannessen vant gull på 10.000 meter! Far ble veldig glad og rørt – og det gjorde sterkt inntrykk på meg!

Jeg har innehatt ledervervet i Larvik Venstre ved to anledninger og hatt lokale og fylkeskommunale tillitsverv. Nå er jeg organisatorisk nestleder i Vestfold Venstre. — Av yrke er jeg personalkonsulent i Reichhold AS, Sandefjord. Familien er viktig, og er spesielt opptatt av mine to flotte barnebarn som jeg ser så ofte jeg kan. Det samme er å opprettholde kontakten med venner. Må også tilføye at jeg trives godt i kjøkkenhagen og dyrker alle bær og grønnsaker økologisk.

Hvordan bør Larvik se ut i 2020?
I 2020 bør det være på plass gode trafikkløsninger rundt inn-/utfart til byen av hensyn til traffikkflyten i seg selv, trafikksikkerheten og bomiljøet (ny bru over Lågen og endret trafikkmønster på Torstrand). IKEA er kommet ved Danebu, men det har heldigvis vist seg at dette ikke har gått utover den livlige handelen i byens sentrum. Det er Venstre glad for. Larvik sentrum skal være der mennesker treffes, bor og handler. Endelig har alle politikere og innbyggere innsett at det er viktig å bevare den dyrkbare jorde mot nedbygging!

Du er turistguide for en dag i Larvik, hva ville du viste frem?
Jeg ville vise Larvik i fortid, nåtid og framtid. Kaupang, den gamle handelsplassen fra år 800 e.Kr., er verd et besøk. En tur nedom Thor Heyerdahl-monumentet på Tollerodden og videre mot Indre havn, Bølgen og Hammerdalen. Natur og miljø må bevares for generasjonene framover, og her vil jeg vise fram de flotte landbruksområdene vi har i kommunen og de kystnære områdene som ikke må nedbygges.

Hva vil du helst oppleve på Bølgen?

Bølgen er en opplevelse i seg selv. Så langt har jeg hatt mest glede av teateroppsetninger der.

Våre kandidater
Frem mot valget kommer mange av våre kandidater til å bli presentert på hjemmeside.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**