Foto/illustrasjon: Baard Salvesen

Ny i Venstre – bli kjent med partiet Venstre

Vi inviterer til introkveld om partiet Venstre med leder og stortingsrepresentant Grunde Almeland. Perfekt for deg som nettopp har meldt deg inn eller bare er nysgjerrig på partiet.

PÅMELDING:
Meld deg på her: forms.gle/g99LTjuHd6EczNfTA

PRAKTISK INFORMASJON
Venstres hus befinner seg i Møllergata 16 ved Youngstorget i Oslo sentrum, med møtelokalet i andre etasje. Lokalet åpner 15 minutter før møtestart. Ring på ‘Venstres kontorer’ dersom ingen møter deg ved døren.

ALDERSGRENSE OG PRIS
Oslo Venstres arrangementer har ingen aldersgrense, og er gratis og åpent for alle – med mindre dette er spesifisert.

TRANSPORT
Vi oppfordrer alle til å benytte grønn transport til våre møter. Det er kort vei til buss (Jernbanetorget), trikk (Stortorvet, Jernbanetorget) og t-bane (Jernbanetorget, Stortinget). I tillegg finnes det bysykkelstativ like ved i Torggata.

TILRETTELEGGING
Lokalet er tilrettelagt for personer med bevegelseshemninger, og det finnes heis. Vi har dessverre ikke teleslynge i vårt lokale. Ta kontakt med oss på e-post [email protected] eller telefon 22 40 43 73.

Vi jobber med å legge til bedre rette for foreldre som ønsker å delta i våre møter, og håper å ha på plass et lekerom i løpet av høsten 2022.

MAT
Vi tilbyr enkel servering med kaffe, mineralvann, kjeks og frukt på våre møter.

Det er lov å ta med seg egen mat i møtene.

HITTEGODS
Ved gjenglemt tøy eller andre personlige eiendeler, ta kontakt med oss på e-post [email protected].

KONTAKT OSS
Gjerne kontakt oss i Oslo Venstres sekretariat dersom du har spørsmål eller innspill. Vi kan kontakte oss på e-post [email protected] eller telefon 22 40 43 73.