Illustrasjon: Baard Salvesen

Tillitsvalgtskolering

Velkommen til tillitsvalgtskolering i Oslo Venstre. Perfekt for deg som enten har fått verv eller ønsker deg et verv i organisasjonen. Her vil du lære mer om hvilke muligheter du har som tillitsvalgt i organisasjonen og hva som kreves for å bygge et godt lag.

Det vil bli servert pizza i møtet.

PÅMELDING:
Meld deg på her: forms.gle/StyWDNJwFVxKvyBr8
PROGRAM:
18:00 – 18:45 Kjekt å vite, med Boye Bjerkholt sekretariatet eller Venstres Hovedorganisasjon
19:15 – 19:45 Dine muligheter og veien til et godt styre – med tidligere leder av St. Hanshaugen Venstre Kevin Johnsen
19:45 – 20:00 Verving
20:10- 20:30 Slik påvirker du politikk som tillitsvalgt, med Solveig Hillstad fra bystyregruppa
PRAKTISK INFORMASJON
Venstres hus befinner seg i Møllergata 16 ved Youngstorget i Oslo sentrum, med møtelokalet i andre etasje. Lokalet åpner 15 minutter før møtestart. Ring på ‘Venstres kontorer’ dersom ingen møter deg ved døren.
ALDERSGRENSE OG PRIS
Oslo Venstres arrangementer har ingen aldersgrense, og er gratis og åpent for alle – med mindre dette er spesifisert.
TRANSPORT
Vi oppfordrer alle til å benytte grønn transport til våre møter. Det er kort vei til buss (Jernbanetorget), trikk (Stortorvet, Jernbanetorget) og t-bane (Jernbanetorget, Stortinget). I tillegg finnes det bysykkelstativ like ved i Torggata.
TILRETTELEGGING
Lokalet er tilrettelagt for personer med bevegelseshemninger, og det finnes heis. Vi har dessverre ikke teleslynge i vårt lokale. Ta kontakt med oss på e-post [email protected] eller telefon 22 40 43 73.
Vi jobber med å legge til bedre rette for foreldre som ønsker å delta i våre møter, og håper å ha på plass et lekerom i løpet av høsten 2022.
HITTEGODS
Ved gjenglemt tøy eller andre personlige eiendeler, ta kontakt med oss på e-post [email protected].
KONTAKT OSS
Gjerne kontakt oss i Oslo Venstres sekretariat dersom du har spørsmål eller innspill. Vi kan kontakte oss på e-post [email protected] eller telefon 22 40 43 73.