Venstre sørger for tog til marka

Den nå konkurranseutsatte Gjøvik-banen hadde i utgangspunktet ikke planer om å stoppe ved holdeplassene Stryken og Sandermosen. Samferdselsminister Torild Skogsholm (V) tok saken og sørget for endringer i planene, slik at toget fortsatt skal stoppe på de to populære holdeplassene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 19 år siden.**

Odd Einar Dørum

Odd Einar Dørum

-Det er klart at aktive brukere av marka skal kunne ta toget for å komme seg ut, sier Venstres 1. kandidat i Oslo, Odd Einar Dørum. For miljøpartiet Venstre er folks tilgang til marka svært viktig, og Venstre har jo også kjempet for å opprettholde Marka-grensen slik at marka fortsatt skal forbli det flotte rekreasjonsområdet det er idag.

Kontaktinformasjon:
Odd Einar Dørum tlf. 92 65 43 91

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 19 år siden.**