Venstre vil legge Munch-museet til Bjørvika

Venstres bystyregruppe mener at Munch-museet bør inn i et nytt bygg i Bjørvika.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 18 år siden.**

Ola Elvestuen

Ola Elvestuen

Venstres bystyregruppe besluttet mandag ikke å gå inn for byrådets forslag om å flytte Munch-museet til Vestbanen. Venstres bystyremedlemmer mener byggingen av kulturhuset på Vestbanen fortsatt skal ha hovedfokus på å bygge verdens mest moderne og beste bibliotek og sikre plass til Stenersen-museet.

Venstres bystyregruppe mener at Munch-museet bør inn i et nytt bygg, og vil på møtet i Kultur- og utdanningskomiteens møte på onsdag ta til orde for at byrådet utreder muligheten for å plassere et nytt Munch-museum i Bjørvika på en tomt ved den nye operaen.


Kontaktinformasjon:
Gruppeleder Ola Elvestuen: 90 85 47 75

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 18 år siden.**