Ny fylkessekretær ansatt i Oppland Venstre

Styret i Oppland Venstre har besluttet å ansette en sekretær i perioden ut januar. Sekretærens oppgave skal først og fremst være å jobbe med lokallagene fram mot valget kommende høst.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Den nyansatte, Christoffer Biong, gleder seg til å ta fatt på arbeidsoppgavene. Han tiltrer i sekretærstillingen 10. januar. Biong vil ha hovedfokus på å mobilisere medlemmene våre og å skape entusiasme fram mot valget.

Sekretærstillingen skal i første rekke være med å hjelpe til med organiseringen av lister til valget i de ulike kommunene. “Jeg er selvsagt klar for å stille opp også i andre sammenhenger dersom det er det er behov, eller dersom lokallag skulle trenge litt assistanse”, sier Biong, og oppfordrer Venstre-medlemmer til å ta kontakt dersom de har innspill eller det er noe de lurer på.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**