Delte ut rettferdige bananer

Lillehammer Unge Venstre hadde stand på Strandtorget i Lillehammer i dag, og lot forbipasserende få smaksprøver på fair-trade produkter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


– Vi lot folk få teste rettferdige bananer og appelsin-juice. Mange kom bort til standen vår for å høre mer om fair-trade, sier lederen i Lillehammer Unge Venstre, Lars Mæhlum. LUV har samlet inn nesten 200 underskrifter for å gjøre Lillehammer til en fair-trade by så langt. Dette viser at mange støtter oss i synet på rettferdig handel, vi håper på å få gjennomslag for dette i kommunen, forteller Mæhlum.

Les mer i Lillehammer Byavis

Les mer om Unge Venstres kampanje på www.fairtradeby.no

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**