Gamle Oslo får vinmonopol

Ståle Sørensen og Gamle Oslo Venstre har lenge arbeidet for å få et vinmonopol i bydelen. Sørensen satte blant annet i gang en underskriftskampanje for pol på Tøyensenteret. Det ser nå ut til at det vil bli etablert et vinmonopolutsalg på Grønland.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Ståle Sørensen

Ståle Sørensen

– Dette er bedre enn ingen ting. For beboerne på Grønland har det aldri vært noe problem med pol, men for dem som bor på Jordal og Etterstad, blir dette det nærmeste, sier Ståle Sørensen til Aftenposten.

Bydelene Gamle Oslo har over 36.000 innbyggere, men har så langt vært uten vinmonopolutsalg.

Les hele saken på Oslopuls.no
Gå til Ståle Sørensens blogg

Les et annet oppslag om saken i Østkantavisa

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**