Hestehandel gir Sp-tap

Etter helgens fylkesårsmøter i Kristelig Folkeparti og Senterpartiet står disse på linje med Oppland Venstre i synet på hvordan partiene vil søke makt etter høstens valg til fylkestinget. Ingen av de tre partiene vil gi forhåndsløfte til Høyre/Frp eller til Ap/SV om å gå i allanse om et styringsdyktig flertall.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Dette betyr at Arbeiderpartiet og SV må legge opp til å oppnå rent flertall alene – slik situasjonen er i dagens fylkesting. For Høyre og Frp er det en utenkelig situasjon å skulle oppnå rent flertall alene. Disse partiene håp om fylkesmakt går ene og alene via samarbeid med et eller flere sentrumspartier, slik vi så det ved valget i 1999.

Les dagens papirutgave av Gudbrandsdølen Dagningen, eller se artikkelen på nett.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**