Buskerud Venstre støtter Kadra

Venstres Landsmøte: Buskerud Venstre kommer med følgende støtterklæring til Kadra.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Kadra ble slått ned rett utenfor Venstres Hus i Møllergata i Oslo på fredag. Hun ble slått ned fordi hun tør å vise ansikt. Hun har tidligere avslørt hva som virkelig foregår i Norge omkrim fenomenet omskjæring. Nå har Kadra igjen brukt sin ytringsfrihet til å oppfordre muslimer til å se på koranen med nye øyne, spesielt med tanke på muslimers kvinnesyn.

Nina Johnsen

Foto: Christoffer Biong

– Vold mot kvinner uansett grunn er uakseptabelt, uttaler Nina Johnsen, fra Lier Venstre. – Vold mot dem som tør å ytre seg er en farlig trussel mot demokratiet og enkeltmennesket. Angrepet på Kadra er et angrep på norske verdier og et slag i ansiktet på hele det norske folk.

Kadra, du er ikke alene, vi er stolte over at det finnes modige unge kvinner som deg.
Buskerud Venstres delegasjon slutter seg til Venstrekvinnelagets hilsen til deg fra landsmøtet i Bergen i helgen. ”Kadra, du er ikke alene”

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**