Inviterer til Stortingstur

Buskerud Venstre arrangerer tur til Stortinget for medlemmer og venstresympatisører Buskerud 23 april. Hvis du vil være med finner du mer informasjon om turen her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Stortinget, stortingsbygningen

Vi vil med dette invitere medlemmer og venstresympatisører til Stortinget, der Borghild Tenden (Stortingsrepresentant for Venstre — Akershus) vi ta imot oss og gi en orientering om noen aktuelle saker:

1. Informasjon om Venstres arbeid på Stortinget
2. Samferdselspolitiske spørsmål generelt, og aktuelle saker i Buskerud
3. Valgkampen som begynner i disse dager, og hva som skal til for å gjøre et godt fylkes- og kommunevalg

Stortinget, stortingssalen

Vi håper at så mange som mulig har anledning til å komme på stortinget mandag 23. april kl. 19.00 til 21.00. Vi møtes ved hovedinngangen — løvebakken.

Det vil bli en lett servering.

Vi tar imot maksimalt 30 personer denne kvelden, og de som melder seg på først blir prioritert. Dersom interessen er stor, kan det blir aktuelt å gjennomføre et tilsvarende opplegg på et senere tidspunkt.

Vennligst meld på om du kommer til Christoffer Biong (Valgkampsekretær for Buskerud Venstre) på e-post: [email protected]

Det er også mulig å kontakte Christoffer Biong dersom du har spørsmål eller lurer på noe på mobiltelefon: 97652797

Stortinget. Løvebakken

Obs. Påmeldingsfristen som sto i det opprinnelige brevet(som ble sendt til medlemmene av Buskerud Venstre) er feil. Den riktige tidsfristen for påmelding er 20.04 (fredag) kl 12.00.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**