Akershus på Venstres Landsmøte

Akershus var representert på Venstres landsmøte med 14 delegater i storform:
Wilhelm Berge d.y, Anniken Holtnæs, Inge Solli, Borghild Tenden, Andreas Stranden Hoel, Ole Andreas Lilloe-Olsen, Ingvild Tautra Vevatne,Åse Birgitte Skjærli, Anne Mette Aune Hjelle, Abid Raja, Gry Bøhmer, Lars Peder Nordbakken, Lise Vistnes og Turid Dahlman, samt varamedlem Petter Gulbrandsen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Delegasjonen fra Akerhus

Foto: Helge Solum Larsen

Landsmøtet vedtok et nytt prinsipprogram og et skolepolitisk manifest som skal danne grunnlaget for mye god politikk internasjonalt, nasjonalt og lokalt i tiden fremover.

Mer satsing på forskning, ro i skolen, økt satsing på psykiatri og, i lys av overfallet på Kadra, ble forsvar av ytringsfrihet og kampen mot vold mot kvinner spesielt viktig for oss å markere i landsmøtedebattene.

Landsmøtet var i stor grad preget av et fremtidsoptimistisk parti som er sikker på sitt ståsted som det viktige liberale partiet i norsk politikk.

Venstres klimakampanje. Logo.

Foto: Venstre

Starten på klimakampanjen “Framtida kan bli en ren fornøyelse” understreket nettopp optimismen og troen på de gode løsningene, hvis man bare er villige til å ta konsekvensene av den kunnskapen man allerede har.

Mer informasjon om landsmøtet finner du her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**