Buskerud Venstre på besøk på Stortinget

Buskerud Venstre besøkte Stortinget mandag 23. april. Borghild Tenden viste venstremedlemmene rundt på Stortinget og snakket om Venstres arbeid sentralt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Buskerud Venstre på Stortinget

Buskerud Venstre på Stortinget
Foto: Christoffer Biong

Buskerud Venstre på Stortinget med Borghild Tenden

Buskerud Venstre på Stortinget med Borghild Tenden
Foto: Christoffer Biong

Alle medlemmer i Buskerud Venstre ble invitert til stortings tur den 23. april. Totalt 22 venstrefolk møtte opp for en hyggelig kveld. Borghild Tenden er har ansvaret for å følge opp Buskerud Venstre, og tok jobben med å orientere om Venstre på Stortinget og valgkampen vi står overfor.

Lasse Thue, Venstres ordførerkandidat i Røyken

Lasse Thue, Venstres ordførerkandidat i Røyken
Foto: Christoffer Biong

Borghild brukte tiden til å snakke om venstres politikk, mediestrategi og tiden framover. Borghilds ansvarsområde er først og fremst samferdsel, men hun tok også en gjennomgang av Venstres hovedsaker: miljø, småbedrifter, sosialt ansvar og skole. – Det er viktig at vi er tydelige både lokalt og nasjonalt, uttalte Tenden. – Vi skal vise at vi har en helhet i politikken vår.

Fra venstre: Eli Britt Rognerud, Dag Berntsen og Gunn-Torill Homme Mathisen, Lasse Narjord Thue

Fra venstre: Eli Britt Rognerud, Dag Berntsen og Gunn-Torill Homme Mathisen, Lasse Narjord Thue
Foto: Christoffer Biong

– Jeg synes det er hyggelig at så mange tok turen og benyttet seg av dette tilbudet, forteller Christoffer Biong, valgkampsekretær for Buskerud Venstre. Det ble åpnet fra spørsmål og innspill fra deltakerne, og mange hadde saker de brant inne med. – I Venstre er takhøyden lav, og vi synes det er flott å dele erfaringer på denne måten, fortsetter Biong.

Borghild Tenden

Borghild Tenden
Foto: Christoffer Biong

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**