Helge Stiksrud

Helge Stiksrud er på tredjeplass på Venstres fylkestingsliste og en ringrev i lokalpolitikken. Nå er han klar til ny innsats foran det kommende valget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Helge Stiksrud

Foto: Torbjørn Tandberg

Politikk
Han har både erfaring og tyngde etter flere sammenhengende perioder i kommunestyret fra 1991 og i Formannskapet fra 1999. Ved siste Stortingsvalg var han Buskeruds andrekandidat.

Foran kommunevalget i 2003 var han varaordførerkandidiat på den borgelige siden i Ringerike, og er Ringerike Venstres ordførerkandidat til dette valget. Han har tidligere også hatt en periode som kommunstyrerepresentant i Nannestad.

Yrkesbakgrunn
Helge Stiksrud har en allsidig utdannings- og yrkesbakgrunn, blant annet som informasjonsjef i et verdensomspennende konsern, Norsk Hydro (1990-2003). Han var i flere år landbruksattache ved den norske ambassade / EU delegasjonen i Brussel og har sittet som leder av globaliseringsutvalget til Venstre. Han har dessuten arbeidet som faglig sekretær i landbrukskomiteen i Stortinget og har også en periode vært journalist.

Helge Stiksrud har markert seg og vært tydelig i lokalpolitisk og fylkespolitisk sammenheng i flere perioder.
Ringerike Venstre, der han er ordførerkandidat, beskriver ham som en fleksibel, handlekraftig, idealistisk, inkluderende, reflekterende og sterk, men også ydmyk, person.

Ta kontakt med Helge Stiksrud:
mobil: 918 23 214
epost: [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**