-Kupp heller oss!

Venstres leder Elin T. Skeide mener friskt blod gir bedre debatter!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Høyre frykter at en uvanlig stor økning av nye medlemmer er et kuppforsøk. – Venstre lar seg gjerne kuppe, kontrer leder av Lørenskog Venstre, Elin T. Skeide, – friskt blod gir bedre debatter!

Skeide håper at også Venstre kan få glede av den politiske oppvåkningen som har fulgt i kjølvannet av Posten-saken. — Vi lover å ta vare på det engasjementet, i vårt parti er det stor takhøyde og tradisjon for ivaretakelse av alle gode synspunkter og ideer, sier hun

I 2006 begynner partiene utformingen av partiprogrammene for kommunestyreperioden 2007-2011. — Vi trenger nye folk og flere nye ideer om hvordan gjøre Lørenskog til en bedre kommune å bo i for fremtiden, sier Skeide.

– Venstre er basert på den sosialliberale ideologien som setter mennesket i sentrum. For oss er kravet om et godt miljø en selvfølge, gode næringsmiljø, bomiljø og naturmiljø henger sammen, sier Skeide.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**