Bjørn Ivar Gran på toppen

Lørenskog Venstres 1.kandidat til høstens kommunestyrevalg!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Bjørn Ivar Gran er Venstres 1. kandidat, sitter i dag som kommunestyrerepresentant og i formannskapet, og har vært nestleder i skole og oppvekstutvalget.

Bjørn er samarbeidsorientert og ser etter gode løsninger hos alle politiske partier. Som politiker er Bjørn opptatt av å utfordre en dyktig administrasjon samt å vise en økonomisk helhetstenkning og langsiktighet. Bjørn arbeider som idrett og samfunnsfaglærer ved Bjerke videregående skole i Oslo.

Han er født og oppvokst på Kjenn og regner seg som ekte “lørenskauing”, og han er veldig stolt av kommunen sin. I det som gjenstår av fritid kan en treffe Bjørn i skiløypene i Østmarka eller som oldboys-spiller i håndball.

Bjørn ønsker at innbyggerne tar kontakt, engasjerer seg og diskuterer politikk!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**