Ønsker kompetanseløft

Odd Einar Dørum besøkte Frydenlund skole i Åros i Røyken for å snakke om skolepolitikk. – Jeg avviser ikke heldagsskole, men vi må bruke pengene på det viktigste: Mer kompetanse til lærerne, sier Dørum.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Han vil også ha en nasjonal plan for rekruttering av lærere. – Det er ingenting som tyder på at lærermangelen kommer til å bli mindre fremover, og vi ønsker en nasjonal strategi for å møte denne utfordringen.

Møtet ble arrangert av Venstre i Hurum og Røyken. Dørum foreleste over temaet “En skole for kunnskap og like muligheter”. I tillegg til Dørum var også 2. kandidat på Venstres fylkestingsliste, Nina E. Johnsen, fra Lier til stede og holdt åpningsappell.

Les mer på Hurum Venstres hjemmeside.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**