Vil gjøre Rommen skole til miljøfyrtårn

— Det er på tide med miljøtenkning i forbindelse med skolebygg, sier Oslo Venstres ordførerkandidat Kjell Veivåg. Han vil at Rommen skole skal gå foran og sette standard for fremtidige byggeprosjekter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Kjell Veivåg

Foto: Sveinung Bråthen

Da Rommen skole ble bygd på 70-tallet fikk den beliggenhet over en gammel søppelfylling, under en kraftlinje. Nå står den stengt, men gjenåpnes i nye lokaler et steinkast nedenfor. Planlagt åpning blir ved skolestart 2009. Som miljøfyrtårn skal skolen nå bli et foregangseksempel på miljøvennlighet.

Venstre går til valg på å gjennomføre en høyere miljøstandard i alle offentlige bygg.


Les hele saken i Dagsavisen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**