Lise Vistnes

Lise Vistnes kommer fra Ski. Hun er fylkestingsrepresentant for Akershus Venstre. Hun stemmer Venstre blant annet fordi partiet kombinerer en god miljøpolitikk og en sunn næringspolitikk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Hei! Jeg heter Lise Vistnes, er 34 år og fylkestingsrepresentant for Akershus Venstre. Jeg har en master i økonomisk historie, med Russland og internasjonal handel som tema. Rettferdig handel, et konkurransedyktig næringsliv og levende lokalmiljø er viktig for meg. Jeg er også enig med dem som mener at klima og miljø må prioriteres på alle plan fremover.

Lise Vistnes (V) fra Ski

Lise Vistnes (V) fra Ski

Jeg stemmer Venstre fordi Venstre er det eneste partiet i Norge som inkluderer en god miljøpolitikk med en sunn næringspolitikk. I tillegg mener vi i Venstre at både frihet og fellesskap er viktig. Vi vil gi deg mest mulig frihet så lenge det ikke går ut over andre, og vi vil ha sterke fellesskap som ivaretar de som faller utenfor og sikrer like muligheter for alle.

Jeg kommer til å jobbe for bedre kollektivsatsning, funksjonelle næringsområder som sikrer regionen inntekter, videregående skoler vi kan skryte av og miljøsatsning på alle plan.

Venstre har den beste og mest helthetlige politikken. I tillegg har vi engasjerte, troverdige og iherdige politikere som sørger for gjennomføring. Vi står på der andre gir seg!

LiseV

Lurer du på hva jeg vil jobbe for, eller har spørsmål knyttet til Venstre, ta kontakt på [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**