Inge Solli tok opp Thien-saken

Inge Solli fra Nittedal møter i Stortinget som vara for Borghild Tenden (V) denne uka. Han har meldt inn spørsmål som vil bli besvart i spørretimen i Stortinget onsdag. I Thien-saken reises det en rekke spørsmål som åpenbart krever bred diskusjon og en helhetlig behandling.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


 Inge Solli (V) er kritisk til Utlendingsnemdas behandling av Thien-saken.

Inge Solli (V) er kritisk til Utlendingsnemdas behandling av Thien-saken.

Her er Inge Sollis spørsmål:
«I Thien-saken reises det en rekke spørsmål som åpenbart krever bred diskusjon og en helhetlig behandling. Saken ble imidlertid behandlet i Utlendingsnemnda av nemndleder, uten at hele nemnda ble innkalt. Er statsråden tilfreds med at et stort antall saker i Utlendingsnemnda behandles av nemndleder alene?»

Les mer om Thien-saken i Varingen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**