Venstreskolen trinn 1

Oppland Venstre inviterer nye og gamle medlemmer til Venstreskolen. Dette skoleringstilbudet har blitt så godt tatt i mot at vi nå gjentar det for deg som vil bli bedre kjent med Venstre og for deg som vil ha litt påfyll.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Tid: tirsdag den 4.mars kl. 18 -21.30.
Sted: formannskapssalen, Gjøvik Rådhus

Organisasjonskonsulent Lars —Henrik Michelsen fra VHO vil stå for opplæringen. Trinn 1 har fokus på Venstres historie, organisasjonens oppbygging, Venstres sosialliberale ideologi og de viktigste sakene for partiet. Det blir også gitt en innføring om Venstres elektroniske møteplass : Venstre+ og det er satt av tid til presse- og mediearbeid.

Vi gjør oppmerksom på du må gå på trinn 1 for å delta på Venstreskolen trinn 2 som arrangeres på Lillehammer den 29.og 30.mars.2008. Vi vil gjerne gi deg litt enkel servering og trenger derfor beskjed om du kommer. Vennligst gi beskjed til Bjørg på mail til [email protected] eller på tlf: 90601561.
Vel møtt !

Med vennlig hilsen
Oppland Venstre
Bjørg S. Lien Leder
Mobil: 906 01 561 E-post: [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**