Gry Bøhmer

Gry ble valgt som styremedlem av Akershus Venstre på årsmøtet i 2007. Hun kommer opprinnelig fra Brumunddal i Hedmark, men bor og jobber i Asker. Her er presentasjonen hennes.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Gry Bøhmer

Gry Bøhmer

E-post:
[email protected]

Telefon:
+47 95 75 15 53

Adresse:
Asker

Alder:
34

Mer om meg:

Bachelor i Communicaton, påbegynt master i ledelse og sykepleie samt ped.utd. Jobber som lærer i videregående i Akershus. Barna og familien, skolen, organisasjonsarbeide, vigsler i HeF og Venstre fyller mine 24 timer godt. I tillegg brukes hytte på fjellet og båten mye.

Politikk; hva brenner jeg for:
Jeg brenner for at flere folk med futt og karisma skal inn i politikken og vekke nordmenn og få flere engasjert! Det er enkeltmennesket som må ta tak i seg selv på begge sider – både den som vil drive med politikk og den som skal stemme og faktisk avgjøre hvem som skal få styre. Brenner selvfølgelig for enkeltsaker men heldigivs kan man ofte finne gode løsninger og bli ferdig med saker for så å jobbe videre. Det viktigste er å få enkeltmennesket på banen og ikke legge skyld eller ansvar på systemer eller institusjoner.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**