Venstre er inne fra Oppland

En meningsmåling presentert av TV2 viser at Venstre hadde vært inne på Stortinget dersom det var valg i dag. – Jeg er strålende fornøyd. Dette gir god motivasjon til å jobbe mot neste valg, uttaler Bjørg Lien, leder i Oppland Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


 Eivind Brenna var førstekandidat for Venstre i 2005.

Eivind Brenna var førstekandidat for Venstre i 2005.

 Bjørg Lien er klar for valgkamp.

Bjørg Lien er klar for valgkamp.

Brenna på tinget
Dersom resultatet ved denne meningsmålingen blir lik, hadde Eivind Brenna, politisk nestleder i Oppland Venstre, vært på Stortinget. Det innebærer at Aps Espen Johnsen hadde mistet sin plass.

Historiske meningsmålinger

Venstre oppslutning har stabilisert seg på et snitt på over 6% på meningsmålingne, og er nå større enn SV, Senterpartiet og KrF. – Dette viser at flere og flere får øynene opp for Venstres gode politikk, og at vi har kommet langt når det gjelder å gjenreise Venstre. Jeg gleder meg til valgkampen. Vi skal stå på og gjøre alt vi kan for å bli representert på Stortinget ved neste valg, sier Lien.

Les mer på TV2s nettsider.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**