-Mot ny rekord på nett

Akershus Venstres nettsider hadde over 14 000 besøk i mars. Dette er nesten like mange som i septemer 2007. – Gledelige tall, sier Christoffer Biong, fylkessekretær for Akershus Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Statistikk nettsider
 Christoffer Biong er fylkessekretær for Akershus Venstre.

Christoffer Biong er fylkessekretær for Akershus Venstre.

– Det at vi nå er på linje med antall treff i valgkampen i fjor, viser at interessen for Akershus Venstre har økt betydelig, sier Biong. – Det er et mål for oss at sidene til Akershus Venstre skal være bedre enn våre konkurrerende partier. Vi har også mange lokallag som bruker sidene aktivt, uttaler Biong.

Viktig i valgkampen
– Vi ser at mange bruker nettsider for å finne ut hva de skal stemme. Jeg tror at det å være gode på nett vil spille en nøkkelrolle i kommende valgkamper, sier Biong. – Akershus Venstre skal være i front når det gjelder å bruke nettet til f. eks. videoklipp og Facebook.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**