Satser på Vikersund – gir 2,25 millioner kroner til Vikersundbakken

– Fylkeskommunen vil fortsatt være er en viktig partner for det driftige miljøet i Vikersund. Vi ser fram til store dager i Vikersund til vinteren og til VM i skiflyging i 2012, sier fylkesvaraordfører Runolv Stegane (V)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Satser på VIkersund – gir 2,25 millioner kroner til Vikersundbakken

Fylkesutvalget i Buskerud vedtok i dag å gi skifyvningsbakken i Vikersund et investeringstilskudd på 2,25 millioner kroner gjennom sin budsjettinnstilling til fylkestinget. Tilskuddet gis som en garanti for lån i en periode på 10 år, der fylkeskommunen dekker renter og avdrag.

Runolv Stegane

Foto: Ole Marius Fossen

– Dette var svært gledelig, og det viser at fylkeskommunen er en viktig samarbeidspartner for det driftige miljøet i Vikersund, sier fylkesvaraordfører Runolv Stegane (V) på vegne av flertallet i fylkespolitikken: Ap, Sp, SV og V.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**