Venstre sterkt representert på Idrettsgallaen

Venstres fylkestingsgruppe var sterkt representert på Idrettsgallaen på Hamar lørdag. Fylkesvaraordfører Runolv Stegane og hovedutvalgsleder for kultur, idrett og folkehelse Helge Stiksrud var begge invitert som gjester og representerte Buskerud fylkeskommune.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Venstre har to representanter i Buskerud fylkesting: Runolv Stegane (Sigdal) og Helge Stiksrud (Ringerike).

Runolv Stegane og Helge Stiksrud

Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

Fylkeskommunen ble invitert til å stille med to representanter på Idrettsgallaen. Helt tilfeldig var det ikke at Stegane og Stiksrud ble plukka ut. Stegane er ikke bare fylkesvaraordfører. Han er også leder i Buskerud friidrettskrets og var leder for hovedkomiteen for et suksessrikt ungdomsmesterskap i friidrett (NM for ungdom) som ble holdt i Sigdal i fjor høst. Stiksrud er, i tillegg til å være hovedutvalgsleder for kultur, idrett og folkehelse i fylkeskommunen, aktiv på ulike områder innen frivillig arbeid.

– Det var stort å oppleve idrettsstjernene i festantrekk og å få delta både på gallaen og i samlinga etterpå. Det ble ført interessante samtaler og knytta viktige kontakter ut i de små timer, sier Helge Stiksrud.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**