Godt besøkt årsmøte i Oppdal Venstre den 19.januar 2009

Styret fikk annerkjennelse og fornya tillit på årsmøtet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Gjenvalg i Oppdal Venstre
På et svært godt besøkt årsmøte i Oppdal Venstre 19.januar 2009, ble nesten alle som var på valg til forskjellige verv gjenvalgt. Det betyr at Odd Gunnar Jære Hoel fikk fornya tillit som leder også for 2009. Bjørg Golten Sneve og John Vammervold ble gjenvalgt som styremedlemmer for 2 år. I styret fra før er Gerd-Mette Vatne Drabløs og Trygve Sande. Eirik Lien er ny 1.vara til styret, mens Hans Bøe fortsatt er 2.vara. Revisor Astrid Fjøsne Berge ble gjenvalgt. Det ble også valgnemnda bestående av Inger Lise Toftaker og Anders Eide. Som utsendinger til årsmøtet i Sør-Trøndelag Venstre ble valgt Turi Teksum og Odd Gunnar Jære.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**