Medlemmene er partiet!

Venstre er det hurtigstvoksende politiske parti med Hedmark i front

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Venstre er en medlemsorganisasjon og det er medlemmene som er partiet. Venstre hadde i 2008 nær 8.000 medlemmer, noe som er 1000 flere enn i 2007. Som medlem har du tilgang til hele partiapparatet gjennom tillitsvalgte i styrene og folkevalgte i kommuner, fylkeskommuner og på Stortinget.

Den skal tidlig krøkes

Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

Du finner sannsynligvis ikke et parti hvor du er enig i alt, men med et sosialliberalt ståsted er du velkommen til å delta i Venstre, til å la din stemme høres, til å få informasjon, og til å påvirke vedtakene som fattes.
Hedmark Venstre fikk 4186 stemmer ved valget i 2007 — det gir en 8.plass på lista over alle de 19 fylkene — det er veldig bra, men vi har en jobb å gjøre når det gjelder verving av nye medlemmer, sier Erik Ringnes, leder av Hedmark Venstre.
Årsmøtet i Hedmark Venstre ble startskuddet på den lange valgkampen som Venstre skal prege med optimisme, glød og begeistring med sterkt fokus på saker innenfor:
1) kunnskapssamfunnet
2) lavutslippssamfunnet
3) Velferdssamfunnet
Les meningsmålingen på NETTAVISEN HER<<
Meld din interesse for Venstre her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**