— Altfor sent med bane i 2018

— At reguleringsplaner tar lengre tid enn de i utgangspunktet skal, har vi mange eksempler på. — 2018 er et tall tatt ut av luften, mener Borghild Tenden, nestleder i Stortingets transportkomité om dobbeltsporet Oslo Ski.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

 Venstres Borghild Tenden vil ha fortgang i byggingen av dobbeltsporet Oslo-Ski.

Venstres Borghild Tenden vil ha fortgang i byggingen av dobbeltsporet Oslo-Ski.

OSLO/FOLLO: — Man vet ikke hva de vil finne på i kommunene, sier Borghild Tenden (V). Hun mener løsningen må være en statlig reguleringsplan, og vil sende brev til departementet for å finne ut hvor lang tid prosjektet vil ta under slik regulering.

Les hele saken i Østlandets Blad på nett

Les mer om Borghild Tenden her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**