Møt Abid i kveld!

Akershus Venstres andrekandidat på stortingsvalglista, Abid Raja, kommer til Strømmen torsdag 19. mars for å snakke om integreringsspørsmål. Raja ønsker å skape debatt og refleksjon rundt de mange emnene integreringen berører.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

 Hør Abid snakke om integrering i kveld.

Hør Abid snakke om integrering i kveld.

– Temaer jeg vil ta opp er ytringsfrihet, religiøs fundamentalisme, rasisme, arrangerte ekteskap vs tvangsekteskap, undertrykking av kvinner, barneoppdragelse, norske verdier, og utfordringene som knytter seg til å være muslim i Vesten, sier Raja.

– Jeg tar utgangspunkt i egne opplevelser fra barndom, oppvekst og voksenliv for å eksemplifisere synspunktene.

Møtet finner sted på Hovedbiblioteket på Strømmen, torsdag 19. mars kl. 19.00.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**