Vil du hjelpe Akershus Venstre med å vinne valget?

Du kan bidra til et godt valg og gjennomslag for Venstres politikk. Vi trenger din hjelp, og her finner du ut mer om hvordan du kan delta og bidra.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Stortingsvalslisten Akershus Venstre 2009 Borghild Tenden Abid Raja Inge Solli

Bli

Venstres logo

medlem
Du er velkommen som medlem i Venstre. Venstres viktigste saker er miljø, skole, småbedrifter og sosialt ansvar. i Venstre er DU er velkommen til å delta, til å la din stemme høres, til å få informasjon, og til å påvirke vedtakene som fattes.

Gi ditt økonomiske

Lommebok, penger

bidrag
Vi trenger din støtte til et ekstra løft i valgkampen. Ingen bidrag er for små og ingen for store. Vår valgkamp er finansiert ved hjelp av bidrag fra enkeltpersoner som har tro på politikken vår. Ditt bidrag er en støtte til Venstre og vår politikk.

Bli

Glade mennesker

aktiv
Ønsker du bidra aktivt til Venstres valgkamp 2009? Din innsats kan bli utslagsgivende for et bedre valgresultat for Venstre. Du kan selv velge hva du vil bidra med som frivillig for Akershus Venstre.

Bruk din stemme

Teknologi, internett

på nett
De sosiale mediene er viktig for å nå nye og flere velgere, men også en ny måte å kommunisere bedre på. Besøk Venstre på disse sosiale kanalene og knytt ditt nettverk opp mot våre nettverk.

 Akershus Venstre på Facebook

Akershus Venstre på Facebook

 Akershus Venstre på Twitter

Akershus Venstre på Twitter

Her finner du mer om
Akershus Venstres politikk
Partiorganisasjonen og stortingsvalglisten

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**