Kan vi ikke tro på Aftenposten heller?

Det er komisk når Aftenposten i dag påstår at Sanna Sarromaa ble nektet å holde innlegg i EU-debatten på Landsmøtet av sin fylkesdelegasjon. Vi som faktisk oppmuntret henne til å ta ordet i en replikk slik at også Opplands JA-stemme kom til uttrykk i debatten. Tenk om Aftenposten kunne skrive mer om all den flotte politikken vi vedtok i helga, i stedet for å fabrikere motsetninger som ikke finnes !

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


I Oppland Venstre har vi nettopp understreket at det er god plass både for ja-folk og for nei-folk sier fylkesleder Bjørg S. Lien. Dette bekreftes av Sanna Sarrromaa som påpeker at hun opplever at det er stor takhøyde i denne saken. Vi oppfordrer herved Aftenposten til å bruke spalteplassen sin på en bedre måte !

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**