Åpent møte om jernbane i Askim

13. mai kl. 1830 inviterer Venstrelagene i Indre Østfold til åpent møte på Askim kulturhus om hvordan østfoldbanen kan bli mer pendlervennlig og punktlig. Stortingskandidat Rita Iren Sletner og Venstres samferdselspolitiker Borghild Tenden deltar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Jernbane, tog, skinner

Foto: Microsoft

Jernbanen leverer stadig ikke det som er forventet. Togbrukere møter hver dag forsinkelser og innstilte tog. Venstrelagene i Indre Østfold har lenge hatt fokus på dette problemet. Toget kommer ikke til tide, og det vil Venstre gjøre noe med, for Venstre er redd for at de reisende forlater jernbanen til fordel for mindre miljøvennlige transportmidler.

Det blir innledninger og paneldebatt ved:
Willy Frantzen — Leder av Pendlerforeningen på Østfold banen
Thor Erik Skarpen— Informasjonssjef Jernbaneverket region øst
Borghild Tenden – Nestleder i Stortingets transport- og kommunikasjonskomite.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**