Venstre lanserer liberal.no

Venstre ønsker å invitere velgerne til en åpen og fri debatt på vår valgkamparena for deltagelse på nett: liberal.no. Alle er velkommen til å delta og debattere på liberal.no. Liberal.no lanseres tirsdag 2. juni, og vi er nå inne i siste fase av testingen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


 Venstre ønsker velgerne velkommen til liberal.no!

Venstre ønsker velgerne velkommen til liberal.no!

Åpen debatt
I Venstre holder vi åpenhetsfanen høyt. Venstre ønsker å åpne opp dialogen mellom velgerne og våre politikere. Derfor inviterer vi deg som velger til å registrere deg som bruker hos oss. I en debatt er det imidlertid viktig å vite hvem som deltar. Derfor krever vi at du registerer deg som bruker, før du får anledning til å skrive innlegg, men det trenger du ikke dersom du bare vil legge igjen en kommentar på innlegg.

BETA-versjon
Fram til 2. juni vil du kunne støte på problemer og feil. Vi blir veldig takknemlig for meldinger om dette. Legg gjerne igjen en kommentar på dette innlegget, eller send en mai til [email protected]

Her finner du liberal.no – Venstres valgkampportal 2009

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**