Elvestuen inne på Stortinget

I dagens måling i Aften får Venstre 9,4 prosent. Dette betyr at andrekandidat Ola Elvestuen ville ha vært stortingsrepresentant dersom valget var i morgen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Ola Elvestuen innleder om stortingsvalgprogrammet.

Foto: Christoffer Biong

Den lokale målingen for Oslo viser at Ola Elvestuens arbeid i Oslo-politikken er anerkjent. Hans arbeid for å redusere prisen på månedskort, verne grøntområder og kjempe for å bedre situasjonen for byens rusmisbrukere er godt kjent også utover byens grenser.

– Dette er en kampplass, og det gir meg mye energi til å drive valgkamp. Jeg ønsker meg inn på Stortinget fordi jeg ønsker å gjøre noe med den lokale togtrafikken, og jeg ønsker å gjøre store grep innen rusomsorgen. Jeg vil få gjort mer for disse områdene innenfor nasjonalpolitikken, sier Elvestuen til Aften i dag.

I målingen går FrP, KrF og Rødt ned, mens Høyre og Venstre er de store vinnerne.

Se Oslo Venstres stortingsvalgliste her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**