– Svaret er ikke passkø. Svaret er økte ressurser til politiet

Sletner, som er Venstres stortingskandidat i Østfold, er uenig med Senterpartiets Per Kristian Skulberg, som mener at passkontroll må gjeninnføres på norske grenseoverganger. Den beste måten å bekjempe grensekriminalitet på er å styrke politiet i Østfold, mener Venstres Rita Sletner til NRK Østfold.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Rita Sletner

Foto: Venstre

– Østfold-poltiiet er vanvittig gode på å bekjempe grensekriminalitet, men det de trenger er økte ressurser, og da må vi ha i tankene at 75 prosent av all godstrafikken går over våre grenser og at 40 prosent av alle tollsakene som blir opprettet, skyldes ting som skjer ved Østfolds grense, sier Sletner til NRK Østfold.

Østfold Venstre går til valg med “Trygghet for borgerne” som en av sine hovedsaker. En stemme til Venstre og Rita Sletner er derfor en stemme for en økt satsing på politiet, særlig for å styrke politiets tilstedeværelse.

Les mer hos NRK Østfold.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**